Ροή ειδήσεων

Προβολή των Μελών της ΠΕΣΕΔΕ που είναι υποψήφιοι στις εκλογές του ΤΕΕ 2016 στην ιστοσελίδα μας www.pesede.gr και στο περιοδικό μας «Εργοληπτικόν Βήμα»

Κυρίες & Κύριοι Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, στις 20 Νοεμβρίου 2016 πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές για τα όργανα του ΤΕΕ.

Με την παρούσα, Σας ενημερώνουμε, ότι οι υποψήφιοι που τυγχάνουν Μέλη της ΠΕΣΕΔΕ, μπορούν να προβληθούν μέσω της ιστοσελίδας μας www.pesede.gr, αλλά και μέσω του περιοδικού μας του «Εργοληπτικού Βήματος» και συγκεκριμένα στο τεύχος 102ο, το οποίο προβλέπεται να εκδοθεί περί την 15η Νοεμβρίου 2016 και θα περιλαμβάνει σχετικό αφιέρωμα.

Προς τον σκοπό της προβολής των υποψηφίων – Μελών της ΠΕΣΕΔΕ, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν τα στοιχεία τους, με φωτογραφία, σύντομο βιογραφικό και προαιρετικά την διακήρυξη της παράταξής τους, προς την δημοσιογράφο της ΠΕΣΕΔΕ, κα Πελαγία Κατσούλη τηλ. 6977984400, pelagykats@yahoo.gr, ή προς την γραμματεία της ΠΕΣΕΔΕ, τηλ. 210 3814735, secretary@pesede.gr και info@pesede.gr.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ανταπόκρισή Σας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 3/11/2016, για την ισότιμη προβολή όλων των υποψηφίων – Μελών της ΠΕΣΕΔΕ.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Γάγαλης

Ο Γενικός Γραμματέας

Ευάγγελος Γαλάνης

 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ