Ροή ειδήσεων

Μαρία Τσιομπάνου: «100 χρόνια ΤΕΕ, 100 χρόνια οι διπλωματούχοι μηχανικοί σχεδιάζουμε και «χτίζουμε» την Ελλάδα»

Επετειακή  εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παρουσία της Πολιτικής, Πολιτειακής ηγεσίας και του τεχνικού, επιστημονικού, επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε τα βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023 στο «Φάρο» του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί και Μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιπροσωπία της Εκκλησίας της Ελλάδας, Πρέσβεις χωρών, αιρετοί της επιστημονικής, ακαδημαϊκής, τεχνικής κοινότητας και του ΤΕΕ και εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας.

Ανάμεσά τους ήταν και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Μαρία Τσιομπάνου, η οποία δήλωσε σχετικά: «100 χρόνια ΤΕΕ, 100 χρόνια οι διπλωματούχοι μηχανικοί σχεδιάζουμε και «χτίζουμε» την Ελλάδα. Μία μεγάλη γιορτή, μία συμβολική επέτειος , μία ευκαιρία να θυμηθούμε την διαδρομή μας, να νιώσουμε συγκίνηση για όσα έχουν προσφέρει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μηχανικοί στην χώρα. Συνεχίζουμε να μετατρέπουμε οράματα, ιδέες και  σχέδια σε έργα και πράξεις». 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ