Ροή ειδήσεων

Θέσεις του Μέλους του ΔΣ κου. Γ. Καφρίτσα αναφορικά με τις διατάξεις του Ν.4250/2014

Συνάδελφοι καλημέρα

Συμφωνώ για την μη κατάργηση του πρωτότυπου πτυχίου αφού και ο νομοθέτης αυτό είχε κατά νου όταν έλεγε πως μόνο από πέντε εκατομμύρια και πάνω πηγαίνεις με αντίγραφο πτυχίου.
Ήδη αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τον αν είναι πρωτότυπη η όχι η Ενημερότητα Πτυχίου αφού δεν το διευκρινίζει η διακήρυξη.
Τώρα πρέπει να λειτουργήσουμε συνδικαλιστικά με ενότητα (κοινό μέτωπο εργοληπτών) στην κατεύθυνση του μη αφανισμού των μικρών εργοληπτικών επιχειρήσεων και πρέπει να υποστηρίξουμε την θέση μας προς την κυβέρνηση ότι μόνο με αυξημένο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη.
Βεβαίως πρέπει να διερευνηθεί η εγγυοδοσία του ΤΣΜΕΔΕ για τα επόμενα χρόνια και η πιθανή εγγυοδοσία από ασφαλιστικές εταιρίες όπως γίνετε στην Ιταλία
Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξεχάσουμε την καθυστέρηση του ΕΠΕΡΑΑ (Υπ. Ανάπτυξης) στις χρηματοδοτήσεις συμβασιοποιημένων έργων (έχω δυο παραδείγματα) αφού όπως ακούγετε θέλουν να μεταφέρουν χρήματα στις οδοποιίες. Συνεπώς πλήρωνε μικρέ εργολήπτη εγγυητικές και σταλίες μηχανημάτων σε έργο χωρίς χρήματα.

Μ.Φ.Χ.

Γιώργης Καφρίτσας

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ