Ροή ειδήσεων

Σύσκεψη Εργασίας του Προεδρείου της ΠΕΣΕΔΕ με στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας κο Σταθάκη

Σύσκεψη Εργασίας του Προεδρείου της ΠΕΣΕΔΕ με στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας σε προγραμματισμένη συνάντηση με του Υπουργό Οικονομίας κο Σταθάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαϊου.

Σε κλίμα συνεργασίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζέοντα θέματα των εργοληπτικών επιχειρήσεων.

Κατ' εξοχήν συζητήθηκαν τα θέματα της χρηματοδότησης των έργων ΕΣΠΑ και ΠΔΕ, η διασπορά έργων μικρού μεγέθους ανά την Επικράτεια, το πρόβλημα της επιτηδευμένης ομαδοποίησης πολλών μικρότερων έργων σε μεγαλύτερα (με πρόσφατο περάδειγμα την συνένωση δέκα (10 !!) έργων ΧΑΔΑ της Εγνατίας Οδός ΑΕ σε ένα (1 !!) έργο), το συνεχιζόμενο ΑΙΣΧΟΣ των "μελετοκατασκευών" των έργων επεξεργασίας λυμάτων, το μεγάλο πρόβλημα της εξαίρεσης έργων ύδρευσης – αποχέτευσης από το ΦΠΑ και σειρά άλλων προβλημάτων.

Από πλευράς ΠΕΣΕΔΕ έλαβαν μέρος στην σύσκεψη το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΕΣΕΔΕ κος Τ. Γακίδης και ο Πρόεδρος του ΣΠΕΔΕ Πρωτευούσης κος Κ. Κατσούλας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ