Ροή ειδήσεων

Σ.Ε.Δ.Ε. Ιωαννίνων: Ημερίδα με Νομικά θέματα Σ.Ε.Δ.Ε. Φλώρινας: Συνάντηση συνεργασίας του Δ.Σ. με Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. και με Τ.Ε.Ε. τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 26/03/2009 ημερίδα με θέμα: “Νομικά θέματα Δ.Ε.” που διοργάνωσε ο τοπικός Σύνδεσμος με ομιλητές τους Δικηγόρους Τάσο Γακίδη (Νομικό Σύμβουλο της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.) και Γεώργιο Δανιήλ.
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. Γρηγόρης Γρηγορόπουλος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Υπουργείου Εσωτερικών. Στην ημερίδα παρεβρέθησαν και τα μέλη της νεοεκλεγείσας Δ.Ε. του τμήματος Ηπείρου της Π.Ε.Δ.Μ.Ε.Δ.Ε. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους συναδέλφους σε θέματα των εισηγήσεων και αξίζουν συγχαρητήρια στο Πρόεδρο του ΣΕΔΕ Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας Παναγιώτη Σαρακατσάνο και στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στις 27/03/2009, πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Ε. Νομού Φλώρινας με προεδρεύοντα τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Βαγγέλη Ακριτίδη.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. τμήματος Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βάρκας ο εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας στο Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. Λιάκος Πολυδεύκης και ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Παπαθανασίου. Έγινε εκτεταμένη συζήτηση σΆ όλα τα προβλήματα του κλάδου και τα τοπικά θέματα του Νομού Φλώρινας. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η πολύ μεγάλη επαγγελματική πίεση που ασκείται στα μέλη του συνδέσμου από την αθρόα εγγραφή εμπειροτεχνών στα Νομαρχιακά Μητρώα, για τα οποία αποφασίστηκε να υπάρξει συνδυασμένη ενέργεια του Συνδέσμου και της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. με την συμπαράσταση του Τ.Ε.Ε. Ευχόμαστε καλή θητεία στον νέο Πρόεδρο και καλό κουράγιο σΆ όλα τα μέλη του Δ.Σ. σΆ αυτούς τους δύσκολους για το επάγγελμα καιρούς.

Από αριστερά στη φωτογραφία: Χρήστος Παπαθανασίου, Βαγγέλης Ακριτίδης, Γιάννης Μωυσίδης, Γιάννης Βάρκας, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Πολυδεύκης Λιάκος

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ