Ροή ειδήσεων

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Πρόσκληση του Προέδρου του ΤΕΕ σε Διασυντονιστικό Επιστημονικών & Συνδικαλιστικών Φορέων Μηχανικών την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:30, μετά από σχετική επιστολή και αίτημα του Προεδρείου της ΠΕΣΕΔΕ-Επιστολή για περαιτέρω διευκριν

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Πρόσκληση του Προέδρου του ΤΕΕ σε Διασυντονιστικό Επιστημονικών & Συνδικαλιστικών Φορέων Μηχανικών την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:30, μετά από σχετική επιστολή και αίτημα του Προεδρείου της ΠΕΣΕΔΕ-Επιστολή για περαιτέρω διευκρινίσεις

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

—————————————————————————————–

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γραφείο Προέδρου

(υπόψη Προέδρου)

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της ευρείας σύσκεψης της ΓΣΕΒΕΕ, αύριο Τετάρτη στις 15:00, η συνάντηση του Διασυντονιστικού μετατίθεται την ίδια ημέρα στις 17:30.

Ευχαριστούμε
από το Γραφείο Προέδρου
…………
Ευαγγελία Χάραρη
Τηλ. 2103291733

—————————————————————————————-

Η επιστολή με την οποία η ΠΕΣΕΔΕ ζητά από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ να ενημερωθεί για το το πλαίσιο των συζητήσεων στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, για την άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων του Κλάδου βρίσκεται εδώ.

Η σχετική πρόσκληση βρίσκεται εδώ.

Η επιστολή της ΠΕΣΕΔΕ προς τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Χ. Σπίρτζη, τον Πρόεδρο του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ κ. Γ. Γαμβρίλη και τον Πρόεδρο της Φιλοξενούσας Οργάνωσης της ΣΕ/ΕΟ ΣΤΕΑΤ κ. Κ. Κουβαρά με θέμα: ‘Αρνητικές εξελίξεις στο ασφαλιστικό-ενδεικνυόμενες ενέργειες’ βρίσκεται εδώ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ