Ροή ειδήσεων

Δελτίο Τύπου για Κινητοποίηση του Κλάδου για Ασφαλισιτκό & Φορολογικό

          

                          

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
 
Δυναμικές κινητοποιήσεις του κλάδου για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ), που συνεδρίασε στην Αθήνα στις 26 Ιανουαρίου 2008. Ειδικότερα:
1. Αντιδρώντας στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε κατά τη συνάντηση της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη – Πετραλιά κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τους εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου, αποφάσισε με αίτημα «Να μην καταργηθεί το ΤΣΜΕΔΕ»
          Αποχή από όλους τους διαγωνισμούς που θα γίνουν όλες τις ημέρες και σε όλους τους Οργανισμούς και τις Υπηρεσίες από τις 29–1–2008 και μέχρι την απόσυρση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου , που προτίθεται να φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή και προβλέπει την ενοποίηση του ΤΣΜΕΔΕ με άλλα Ταμεία.
          Καταλήψεις στους χώρους σύγκλησης των Τεχνικών Συμβουλίων και Επιτροπών.
2. Αντιδρώντας στη συνεχιζόμενη εκκρεμότητα του φορολογικού και συγκεκριμένα στην εμμονή του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών να μη δώσει αναστολή της διάταξης που προβλέπει τη φοροαφαίμαξη των μικρών εργοληπτικών επιχειρήσεων, προτρέπει τα μέλη της ΠΕΣΕΔΕ σε:
* Διακοπή εργασιών
* Κλείσιμο εργοταξίων
* Κατάθεση πινακίδων μηχανημάτων έργων
* Διάλυση εργολαβιών λόγω μη πληρωμής λογαριασμών
 
 Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αποκόμματα εφημερίδων που αναφέρονται στην ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ
 
 
 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ