Δελτίο Τύπου Ημερίδας Συνδέσμου Ε.Δ.Ε. Ηρακλείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ηράκλειο Κρήτης η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σ.Π.Ε.Δ.Ε. Ηρακλείου, με συνδιοργανωτή το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα «Δημόσια Έργα: Θεματικές νομικές αναλύσεις» και βασικούς εισηγητές το νομικό Σύμβουλο της ΠΕΣΕΔΕ Γ. Γαλενιανό και το νομικό σύμβουλο του Σ.Π.Ε.Δ.Ε. Ηρακλείου Θ. Τερζάκη.
Στην Ημερίδα παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ Γρ. Γρηγορόπουλος, που αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δυνατότητα νομικής ενημέρωσης από την ιστοσελίδα της ΠΕΣΕΔΕ www.pesede.gr.
Σημαντικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων στην Ημερίδα, καθώς και οι απαντήσεις που δόθηκαν, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι και οι υπηρεσίες, εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και στο διάλογο που ακολούθησε.
Στο πλαίσιο της Ημερίδας δόθηκε στα ΜΜΕ του Ηρακλείου συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ΠΕΣΕΔΕ Γρ. Γρηγορόπουλο, τον Πρόεδρο του Σ.Π.Ε.Δ.Ε. Ηρακλείου Αλ. Κλάδο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης και γεν. γραμματέα του Σ.Π.Ε.Δ.Ε. Ηρακλείου Στ. Μπελιμπασάκη.
Για μια πιο πλήρη ενημέρωση:
• Το Δελτίο Τύπου της συνέντευξης και ο χαιρετισμός του Αντιπροέδρου της ΠΕΣΕΔΕ Στ. Μπελιμπασάκη στην Ημερίδα επισυνάπτονται στην παρούσα στήλη.
• Οι εισηγήσεις των νομικών συμβούλων στην Ημερίδα έχουν αναρτηθεί στη στήλη «Νομική Ενημέρωση».
• Αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου, όπως παρουσιάστηκαν από τον Τοπικό Τύπο, έχουν αναρτηθεί στη στήλη «Ο Τύπος Έγραψε».

- Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. Γρηγόρη Γρηγορόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης

- Χαιρετισμός του Αντιπροέδρου Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. Στέφανου Μπελιμπασάκη στην Ημερίδα του Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Η.

 

Διακρίνεται το προεδρείο της Ημερίδας από το Σύνδεσμο Ηρακλείου με τους Στέφανο Μπελιμπασάκη Γενικό Γραμματέα Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Η., Ανδρούλα Σουρουλλά, Αλέκο Κλάδο Πρόεδρο Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Η. και Μιχάλη Ιορδάνου Ειδικό Γραμματέα Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Η.

  

Διακρίνονται οι: Ριχάρδος Ποβάσκη, Πρόεδρος Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Κρήτης, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε., Γιάννης Γαλενιανός, Νομικός Σύμβουλος Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. και Θεόδωρος Τερζάκης, Νομικός Σύμβουλος Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Η.

Κατηγορία: